Skip to content Skip to footer

Schoonheidssalon

Maak online een afspraak

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken wanneer het jou uitkomt.

Schoonheidssalon

Gezichts-behandeling

Kom genieten van een gezichtsbehandeling waarbij ontspanning, verzorging en genieten centraal staat.
Lees meer

Wenkbrauwen & wimpers

Wij verzorgen niet alleen je haar, maar kunnen ook je wenkbrauwen en wimpers verzorgen.
Lees meer

Ontharen

Met harsen verwijderen wij ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht.
Lees meer

Make-up

Ga je binnenkort trouwen of heb je een feestje? Bij ons kun je niet alleen je haar laten doen, maar ook je make-up.

Behandelingen & prijzen

Een fijne gezichtsbehandeling, je wenkbrauwen verven of je make-up laten doen. Gun jezelf een verwenmoment in onze schoonheidssalon!

Wenkbrauwen

Bij Jody verzorgen we niet alleen je haar, maar kunnen we ook je wenkbrauwen en wimpers verzorgen. Je wenkbrauwen en wimpers zijn net als je kapsel bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van je gezicht. Laat je wenkbrauwen epileren en harsen om ze in model te krijgen. Of verf je wenkbrauwen en/of wimpers zodat je ogen meer geaccentueerd worden.

Wenkbrauwen epileren en/of verven

Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. Laat je wenkbrauwen daarom epileren en harsen om ze in model te krijgen of verf je wenkbrauwen zodat je ogen meer geaccentueerd worden.

Wij kijken naar je gezichtsvorm en bepalen samen met jou hoe wij uw wenkbrauwen gaan modelleren. Het epileren van de wenkbrauwen wordt gedaan met hars en een pincet. Zelfs de kleinste haartjes worden weggehaald. De haartjes blijven drie tot vijf weken weg.

Door het verven van de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd. Er ontstaat een natuurlijke uitstraling. Wij kijken samen met jou naar de perfecte kleur voor jouw wenkbrauwen. De verf blijft ongeveer drie tot vijf weken op de haartjes zitten.

Henna Brow Treatment

Maak kennis met onze Henna Brow Treatment! Bij een gewone wenkbrauw verf geven we de haartjes een kleur. Bij Henna komt de verf niet alleen op de haartjes, maar ook op de huid. Dit zorgt voor een intensievere kleur en afdruk op de huid. Hierbij kunnen bijvoorbeeld gaatjes in de wenkbrauwen opgevuld worden.

Tijdens de Henna Brow Treatment worden de wenkbrauwen altijd geverfd met een speciale henna. Wij mengen de kleur altijd persoonlijk, afgestemd op jouw wensen en haarkleur.

Het effect blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi op de huid en 4 tot 6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat je je aan onderstaande adviezen houdt.
 • Gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water;
 • Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op; Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen;
 • Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water;
 • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht.
 • Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven:
 • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.
Wimpers

Bij Jody verzorgen we niet alleen je haar, maar kunnen we ook je wenkbrauwen en wimpers verzorgen. Je wenkbrauwen en wimpers zijn net als je kapsel bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van je gezicht. Laat je wenkbrauwen epileren en harsen om ze in model te krijgen. Of verf je wenkbrauwen en/of wimpers zodat je ogen meer geaccentueerd worden.

Wimpers verven

Het verven van je wimpers zorgt, net als het verven van je wenkbrauwen, voor een groot deel van je uitstraling. De geverfde wimpers maken jouw ogen sprekender en mascara wordt overbodig. Het verven van de wimpers wordt gedaan met een speciale verf en is beschikbaar in verschillende kleuren. De aangebrachte verf blijft ongeveer drie tot zes weken zitten.

Lashlift

Met deze behandeling is het mogelijk om volle en gelifte wimpers te krijgen die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor als je geen wimperextensions wil of kan dragen. De behandeling is voor iedereen geschikt, voor zowel korte als lange wimpers. Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten ‘rods’ in plaats van traditionele permanent rollers of klemmetjes en schildjes. Deze rods zorgen voor een natuurlijke lifting direct vanaf de wimperrand.

Waarom zou je kiezen voor een wimperlift?
 • Voor perfect gepositioneerde wimpers;
 • Resultaat van gemiddeld 6 tot 8 weken;
 • Een comfortabele en betaalbare behandeling;
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions;
 • Minimale nazorg nodig;
 • Zwemmen, douchen, sporten en make-up is geen probleem;
 • Geschikt voor lange en korte wimpers.
Ontharen

Met harsen verwijderen wij ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Harsen is een van de meest populaire ontharingsmethoden voor tijdelijke ontharing. Hierbij maken wij gebruik van warme hars. Deze hars brengen wij aan op de huid met een spatel, we laten deze inwerken en vervolgens trekken we de hars eraf. Deze effectieve ontharingsmethode zorgt ervoor dat de haartjes tussen de drie tot vijf werken weg blijven. Dit verschilt per persoon. 

Make-up

Ga je binnenkort trouwen of heb je een feestje? Bij ons kun je niet alleen je haar laten doen, maar ook je make-up.